18 nëntor 2010

Amauri lëndon gjurin

Sulmuesi i Juventusit, Amauri, të enjten është detyruar të largohet nga fusha stërvitore pasi ka pësuar një lëndim në gjurin e majtë.

Stafi mjekësor i Juves mendon se lëndimi i 30-vjeçarit është serioz, ku mund të jetë përfshirë edhe dëmtimi i ligamentit.

Sipas faqes zyrtare të klubit, ai do t’u nënshtrohet ekzaminimeve mjekësore për të konstatuar saktësisht dëmtimin dhe për të caktuar kohëzgjatjen e mungesës së tij.