24 nëntor 2010

Melo: Do të luftojmë për titullin

Kundër Fiorentinës, juventini Felipe Melo do të luajë si ish. Asnjë shpërqendrim për lojtarin e Del Nerit: “Nuk e di nëse mund të fitojmë titullin, por duam të jemi protagonistë dhe të vazhdojmë të paraqitemi mirë. Fitorja me Xhenoan na ka shtuar besimin në forcat tona. Tani duhet të mendojmë për ndeshjen e ardhshme që do të jetë e vështirë.

Mesfusha? Po luajmë mirë, në krahasim me skuadrat e tjera ne luajmë bashkë prej një kohe më të shkurtër. Jam i kënaqur me kampionatin që po zhvilloj, kam paguar për atë që ka ndodhur vitin e kaluar dhe tani kërkoj të jem lider”, ka thënë Melo.