19 nëntor 2010

Juventusi dhe Milani në kërkim të Lukakut

Sipas agjentit të supertalentit belg, Romelu Lukaku, Juventusi dhe Milani pëlqejnë sulmuesin e Anderlechtit, por pa bërë ndonjë ofertë zyrtare për të.

“Unë e di se ai po pëlqehet nga Juventusi dhe Milani, por vetëm në mënyrë indirekte. Derisa të më kontaktojnë drejtpërsëdrejti, unë nuk mund të flas për interesim të vërtetë”.

“Po ka disa oferta jozyrtare, por unë nuk jam kontaktuar e as nuk kam marrë shenja që t’i çojmë ato oferta përpara. Për momentin nuk ka negociata dhe për më shumë nuk mendoj se Anderlechti do ta shesë atë në janar”, tha agjenti i Lukakut, Cristophe Henrotay. /