19 nëntor 2010

Juventus jep Sissokon per Marica

Sipas shtypit italian, Juventus eshte i gatshem ta shkembej Muhamed Sisokon me Ciprian Marica, sulmuesi i Shtutgartit..

Udheheqesia r Juves ishin prezent ne miqesoren Rumani - Itali 1-1, ku Marica kishte shenuar gol.

Shtutgart ka shpreh interesim per Sissokon, dhe e shikojn si zavendesim i Sami Kadires.
Juve ka mardhenje te mira me Shtutgartin pasi qe ne kete skuader kan kaluar dy ish juventinet Molinaro dhe Camoranesi..

Marica ne Shtutgart ka kaluar 2007, ka shenuar 18 gola ne 90 takime si dhe ka asistuar 17 here..