26 nëntor 2010

Liverpul deshiron ta rikthei Aquilanin


Liverpul tasht po kerkon nga Juventus qe Aquilanin ta rikthej ne ENFILD ne muain janar, mirpo Juventus nuk e ka ndermend qe ta liroj..

Alberto Aquilani eshte i hazuar ne Juventus deri ne fund te stinorit, mirpo qe nga fillimi ai eshte duke treguar lojra te mira edhe me mire se sa ishte ne Rome.. Liverpul e ka kuptuar formen e tije dhe deshiron ta rikthej..

Akujlani ka kaluar 14 muaj jo te shkelqyeshem ne Liverpul, Eshte huazuar tek Juve, ata po e shikojn mundesin e rikthimit ne Januar, por nuk do te jete e mundur..

Sa pari Aquilani ka fituar nje pozicion te sigurt ne 11 e par te Juves, po ashtu eshte ftuar edhe per perfaqsuesen Italiane, ai deshiron te mbetet ne torino.
Juventus e ka te drejten ta bleje per 15 milion, edhe askush nukmendone se Juve nuk do ta bleje ne fund te stinorit..

Hodson do te diskutoj me Aquilanin dhe do ti premtoj vend te sigurt ne 11 e Liverpulit, mirpo mund te ndodhe qe Aquilani mos te pranoj, pasi qe ai ndihet i lumtur dhe i rikthyer ne forme ne Juventus..