22 nëntor 2010

Cassano, kurrë më me Sampdorian

Presidenti i Sampdorias, Riccardo Garrone, ka bërë të qartë qëndrimin e tij. “Antonio Cassano nuk do të luajë më kurrë në fanellën e Sampdorias”, tha ai.

Klubi është në proces të shkëputjes së kontratës me sulmuesin italian dhe Lega Calcio do të merr një vendim rreth çështjes më 3 dhjetor.

Nëse kontrata e tij shkëputet, Cassano do të ketë statusin e futbollistit të lirë gjatë afatit kalimtar të janarit. Në mesin e klubeve të interesuara për shërbimet e tij janë Juventus, Inter, Fiorentina, Palermo, Chelsea dhe Manchester City.