22 nëntor 2010

Buffon: Nuk do të largohem nga Juventusi

Portieri i Juventusit, Gigi Buffon, thotë se ai dëshiron të qëndrojë me Juventusin.

Portieri është lidhur me një transferim te Manchester United dhe Bayern Munich në javët e fundit, por ai thotë se do të qëndrojë në Olimpico.

“Është normale që emri im gjithmonë përmendët nga specialistët e transferimeve, pasi gjithmonë ky është lajm kryesor. Megjithatë, do të ishte çmenduri të largohem nga Juventusi”, ka thënë Buffon