30 nëntor 2010

Juventus- Kundër një Fiorentine me të rinj duhej të fitohej

"Skuadra bardhezi nuk ka luajtur siç i takon Juventusit, duke treguar në fushën e lojës një lojë të zbehur dhe duke mos treguar cilësinë kryesore të skuadrës që është agonizmi, që është edhe në ADN e kësaj skuadre. Pavarësisht se nuk ka në dispozicion një skuadër që mund të luftojë për titullin kampion, kjo ndeshje duhet të ishte fituar me çdo kusht, sepse uria vjen duke ngrënë dhe Fiorentina ishte një formacion me shumë të rinj në përbërje, ku nuk tregoi ndonjë gjë të madhe. Barazimi ka qenë i drejtë në këtë ndeshje, që ka ardhur në fund të një ndeshjeje që ka qenë mediokre përsa i përket nivelit teknik dhe lojës që kanë treguar të dy këto skuadra të rëndësishme të futbollit italian".