30 nëntor 2010

Moxhi: "Juve duhet të fitonte! Interi, fitore me fat"

Torino (Itali)- Luçiano Moxhi, ish-drejtori i përgjithshëm i Juventusit, duke folur në emisionin televiziv "Moxhi dje dhe nesër", që transmetohet në "Gold Sport" ka komentuar si zakonisht në çdo ditë të hëne edhe javën e radhës në kampionatin italian, ku ka prekur disa nga argumentat më pikante të javës që përfshijnë panoramën e skuadrave më të mëdha të futbollit italian që janë edhe më të ndjekurat.