25 nëntor 2010

Emerson - emer i ri i stafit Juventin

Pasi qe Drejtoria e Juves ka rikthyer Pavel Nedved ne stafin e udheheqesis te skuadres, po flitet edhe per nje rikthim te ish futbollistit Juventin, Emerson..

Me sa duket, Emerson është i gatshëm për një fillim të ri dhe dëshiron të kthehet në Juventus, por jo këtë herë si një lojtar.

Brazilian mund te jete agjent i ri i Juventusit. Ai është aktualisht një agjent i FIFA-s dhe pronar i shkollas se futbollit në Brazil.

Ai u takua me zyrtaret e Juves pas ndeshjes Juve - Roma..