06 nëntor 2010

Rezultatet mjeksore për Krasic dhe Legrottaglie

Këtë mëngjes, Milos Krasic dhe Nicola Legrottaglie iu nënshturan testeve mjeksore për të konstatuar masën e lëndimeve të tyre.
Krasic ka të lënduar muskulin në kofshën e majtë. Prognoza për rikthimin e tij është 25 ditë.
Nicola Legrottaglie, pësoi një lëndim në minutat e fundit të ndeshjes kundër Salzburg. Për mbrojtësin, prognoza për rikthim është 40 ditë. 

Lista e të lënduarve shtohet:
Buffon
Manninger
Traore
Chiellini
De Ceglie
Grygera
Legrottaglie
Rinaudo
Krasic
Lanzafame
Melo
Martinez
Iaquinta