15 nëntor 2010

Moggi - Tasht Inter do te filloj te ankohet..

Pas derbit Milanez, Big Luciano Moggi ka deklaruar se tasht ka ardhur koha e Interistave te ankohen per mos suksesin e tyre dhe ti akuzojn te tjeret..

Moggi para fillimit te stinorit kishte deklaruar se Milan eshte favorit per te fituar scudeton..

Edhe deri me tani po shifet se Milan bo shkelqen dhe deklaratat e ish drejtorit juventin po duken shume reale, me tej Moggi ka deklaruar se Benitez ka humbur kontrolllin..

Ner urdhrat e Morinjos skuadra ka qene me e mire, sepse ne skuader ka pasur diciplin, deri sa Benitez nuk eshte i aft te veje kontroll mbi situaten e krijuar, Benitezi eshte i njohur per keto gjera ka deklaruar Moggi..

Ju ka rikthyer Masimo Moratit..

Dasht do te vije ajo qe Interi eshte i njohur, ka me filluar te Ankohet, do te kerkoj fajtor tek skuadrat tjera ka deklaruar Moggi..

Morati nuk e shefe Juven si kandidat per scudeto..

Kan luajtur mire kunder Romes, ecila teknikisht eshte nje skuader superjore, shum mire luftojn, ekan meritu nje pike, kurse per Juven, Moggi ka deklaruar se ata do te arrijne zonen e Championsit..