15 nëntor 2010

Krasic rikthehet kunder Genoa-s

Kotrollimi mjeksor qe eshte bere, rezulton se lendimi i Krasic eshte rikuperuar, ai neser do te shkon edhe ne disa kotrolla mjeksore dhe nese rezulton pozitivisht, Milos krasic mund te jete ne fushe kunder Genoa-s.

Te rikthyer per takimin kunder Genoas do te jete edhe Groso edhe Chiellini icili kunder Genoas do te luaj me mbrojtes ne koke pas lendimit kunder Romes..