15 nëntor 2010

Buffon: Milan i favorizuar, Juve të shohim

“Milani është skuadra favorite për kampionatin”. Kështu është shprehur Gigi Buffon.

“Nëse ne do të arrijmë në një distancë prej 3-4 pikësh nga kuqezinjtë, sezoni ynë mund të konsiderohet pozitiv”, deklaroi ai.

Për sa i përket të ardhmes së tij, portieri nuk ka dyshime dhe përsërit: “Do të qëndroj tek Juventus”.