09 nëntor 2010

Brescia - Juventus: Arbitër Antonio Damato

Për sfidën në mesjavë kundër Brescia, arbitër kryesor është emëruar Antonio Damato.
Në Rigamonti, Damato do të mbështetet nga asistentët Lorenzo Manganelli dhe Andrea Marzoloni. Arbitri i katërt do të jetë Gabriele Gava.