08 nëntor 2010

Bale mund të ishte lojtar i Juventusit

Juventusi ishte fare pranë transferimit të asit të Tottenhamit, Gareth Bale, por gjithçka u shkatërrua pas problemeve administrative në Vinovo.

“Vitin e kaluar unë shkova në Londër për të biseduar me Harry Redknapp dhe e pyeta atë për Bale. Unë e dija se Tottenhami ishte i interesuar në lojtarë të Juventusit”.

“Bisedimet nuk ishin përmbyllur, por më pas unë ia lashë në dorë gjërat Giuseppe Marottas, i cili transferoi anësorë e jo Gareth Bale”, tha ish-drejtori i Juves, Roberto Bettega.