18 nëntor 2010

Aquilani e deshiron Johnson ne Juventus

Alberto Aquilani ka deklaruar se deshiron ta shof mbrojtesin e Liverpulit, Glen Johnson ne Juventus.

Para disa diteve ka pase spekulime sa i perket mbrojtesit te Liverpulit, pasi qe mardhenjet e Glen Johnson dhe te trejnerit Royom Hodgson nuk jane te mira..

Aquilani mendon se ardhja e Glen Johnson ne Juventus do te ishte nje perforcime shume i madhe.

Cilin prej futbollisteve te liverpulit e deshiron ne Juventus?

Nuk dua te lendoj ndonje shoke timin atje mirpo ne Juventus do te doja Glen Johnson.

Aquilani shpreh edhe deshire e madhe te mbetet ne Juventus..

Shpresoj qe do ta bindi kryesin e Juves qe te mbetem ne Juventus, 16 milion jan shume mirpo mundemi te bisetojm per kete shume ka deklaruar Alberto Aquilani..