18 nëntor 2010

Andrea Anjeli ne Juventus nuk ka vend per Cassano-n

Presidenti i Juves Andrea Anjelli ka hethur posht mundesin e kalimit te Cassanos tek Juventusi..

Pas nje episode te gjate te presidentit te Sampdoris, Rikardo Garone dhe Antonio Kasanos, ky i dyti mbetet qe sa me pare ti rikthehet ndonje klubi perta bitur perzgjedhesin Prandelli perta ftuar ne perfaqsuesen Italiane..

Juventus ka tjera plane, nuk ka vend per Kassanon, shpresoj qe Kasano ta gjeje ndonje tjeter skuader ka deklaruar Agnielli..