18 nëntor 2010

Nedved - Krasic qe nga neser do te stervitet me skuader

Shansat jane shume te mdha per konkurrecen, mirpo Del Neri do te vendos per Krasic pas treningut te se shtunes ku do te publikoj edhe listen e futbollisteve kunder Genoas.

Pavel Nedvet per "TUTTOSPORT" ka bere te ditur se Krasic eshte aftesuar nga lendimi, sipas mjekeve muskujt e e kebes se djathte jane rikuperuar, ai edhe sot do te strevitet vet ne Vinovo..

Ai neser pritet ti bashkohet skuadres, mirpo Del Neri ka deklarua qe nuk deshiron te rrezikoj, pasi qe mund ti perseritet lendimi..

Del Neri deshiron qe Krasic te riaftesohet sa me mire perta angazhuar ne Marasi kunder Genoas

Problem eshte se Pepe kunder Genoas nuk do te luaj per shkak te suspendimit, mirpo mund te llogarit ne Lazafamen i cili eshte i aftesuar nga lendimi..

Do te shikojm deri te shtunen dhe do te vendosim, ka deklaruar Del Neri icili po mer frym me lire, pasi qe Lendimi i Marchision nuk ishte i veshtir, ne anen tjeter jane te aftesuar Amauri dhe Traore po ashtu skuadres ju ka bashkangjitur edhe Mota dhe Chiellini..