02 nëntor 2010

Agjenti i Andrea Back me Juventusin asgje konkrete..

Agjenti i futbollistit A.Back ka bere te ditur se me juventusin nuk ka diskutuar dhe nuk ka as nje kontak konkret..

Agjenti per calciomercato.it ka treguar situaten momentale te klijentit te tije..

Deri me tani kam pas shans vetem te lexoj disa spekulime apo interesime te skuadrave tjera per klijentin tim..

Back momentalisht eshte i lumtur ne Hofenhajm dhe nuk deshiron te largohet drejt ndonje klubi tjeter. Ka kontrat deri me 2012-en, dhe jemi ne diskutime me udheheqsin e klubit per vazhdimin e kontrates - ka deklaruar menagjeri i futbollistit Gjerman..