20 janar 2011

Trezeguet mund të rikthehet në Itali

David Trezeguet do të rikthehet në Itali herët a vonë, por ka edhe disa klube Evropiane të interesuara për të tha Antonio Caliendo për Goal.com.

“Në futboll kurrë mos thuaj kurrë. Pas tijë jan shumë ekipe Italiane, por Trezeguet gjithashtu admirohet në Brazil, Turqi. Greqi, Angli dhe Katar.”

“Ai është në kampion i vërtetë ofron me të në lojë ke siguri dhe gola të garantuar. Për momentin po koncentrohet në shpëtimin e herculesit, më pastaj shohim…”

“Ndoshta një transfer i mundshëm mund të ndodhë në Qershor, por gjithsesi se ai është shumë i lidhur me Italinë.”