17 janar 2011

Storari kërkon largimin

Marco Storari duket se nuk do të jetë më numri një i portës Juventine, pasi Gianluigi Buffon është shëruar plotësisht nga lëndimi dhe po tregon një formë të mirë.

Trajneri Luigi Del Neri ka vendosur se Buffon do të jetë numri një, por Storari nuk pajtohet dhe dëshiron një tjetër klub, ku ai do të mund të luajë rregullisht.

Aktualisht nuk kanë zhvilluar negociata dhe drejtori i përgjithshëm i Juventusit Giuseppe Marotta është duke u përpjekur për ta bindur 33 vjeqarin të qëndroj. Juve-Fans