01 janar 2011

Shqiponja për Rooneyn

Manchester, 1 janar - Tashmë kemi raportuar gjerësisht për talentin shqiptar Shpresim Vulaj, që pati sukses në shown “Rooney: Street Striker”. Ai zuri vendin e tretë dhe u bë i famshëm në krejt Anglinë, pasi që emisioni u transmetua në televizionin kombëtar Sky. E momenti që u la përshtypje të gjithëve ishte ai i dhurimit të fanellës me shqiponjë për yllin ndërkombëtar të futbollit, Wayne Rooney.

Tetaje nga Video mund ti shikoni ketu:
http://www.youtube.com/watch?v=dOnPh72PZtE&feature=player_embedded