01 janar 2011

Vjen Cigarini largohet Sissoko

Raportohet se Juventus nuk janë duke kërkuar vetëm sulmues në Market.

Raportohet se lojtari i Napolit Cigarini i cili tani është në Huazim në Sevilla nga Napoli do të kaloj në Juventus. Pasi që Juventus do ta shesin Momo

Sissokon ne Schalke ose në ndonjë klub tjetër në Angli.

Sevilla ka paguar 450Euro për huazimin e Cigarinit, por gjërat duket se janë paksa të komplikuara. Juventus ofron 7.5 milion Napolit për transferimin e mesfushorit të tyre.

Juventus në verë duhet ti kompletojnë edhe transferet tjera që i kanë në Huazim. Aquilani që do të kushtojë 15-16 milion dhe Quagliarrela (12 milion).

Raporet sygjerojnë se Cigarini mund të vjen si huazim ose Juventus do ta blejë 50% të kontratës së tij.

Raportet nuk kanë të ndalur, pasi që Amauri mund të largohet së shpejti për ti lënë vend një italiani tjetër, Gila ose Pazzos.