20 janar 2011

Sa do të përballojë Del Neri

Bastorja sportive "Bookmakers" ka vendosur disa kuota se kush do të jetë trejner i Juventusit vitin e ardhshëm. Shansat me të mdha jan te ish trejneri i Genoas, Gasperini.

Sic bëjnë të ditur parashikuesit e kësaj Bastorje, mundësit e Luigi Del Neri, të mbetet në stolin e Juventusit edhe vitin e ardhshëm janë shumë të vogëla. Këtë vitë Del Neri nëk është edhe aq bindës, kështu që po shifet edhe rënditja tabelare.

Në vazhdim mund ti shikoni edhe kuatat se kush mund të jetë trejner i Juventusit sipas parashikuesve të Bastoreve.

Del Neri 1.25
Gasperini 4.50
Lippi 7.50
Ferrara 15
Benitez 20
Zola 50

Dhe në fund kuten pre 75 e kan treshja e trejnerve Zenga, Ranjeri dhe Morinho. - Perktheu GrandeJuve