13 janar 2011

Refuzohen ofertat për Miguel Britos

Mbrojtësi i Bolognas Miguel Bristos nuk do të largohet nga kjo skuadër. Kjo është konfirmuar edhe nga vet drejtuesit e kësaj skuadre.
” Nuk i kemi thënë JO vetëm Napolit, por edhe një skuadre të madhe siq është Juventus. Britos është tejet i rëndësishëm për ne dhe nuk do të largohet. Në të ardhmen mund të bisedojmë për të ardhmen e tij” deklaroi Carmine Longo.
Juventus dhe Napoli ishin të interesuara për shërbimet e 25 vjeçarit nga Uruguaji.