17 janar 2011

"Rasti Floro Flores" është i komplikuar

Pasi që të gjitha Mediat Italiane kanë raportuar se Floro Flores është futbollist i Juventusit dhe që sot është pritur të zyrtarizohet transferimi i tijë - situata është komlikuar.

Genoa ka afruar kushte më të mira dhe në minutat e fundit është inkuadruar dhe ka koplikuar këtë transferim.

Është mbetur të shifet se cka do të ndodh, e verteta është se Floro Flores do të nënshkruaj për njëren nga keto dy skuadra, mirpo është e fshehur emri i skuadrës ku do të përfundoj. Ky transferim ka ka filluar të dramatizohet ku në disa raste i përngjan transferimit të Milosh Krasicit. - Përktheu GrandeJuve.