17 janar 2011

Agjenti - Juventus është i interesuar për Fabianon

Sulmuesi i Sevilas, Luis Fabjano është i lumtur që po kërkohet nga Juventus ka deklaruar agjenti i tij Jose Fuetes.

Juventus është në kërkim të një sulmuesi, dhe Fabiano është njëri nga futbollistët e kërkuar.

"PO", Juventus është i iteresuar për Luis Fabianon, Juve është një skuadër shumë e fortë, jam i lumtur për këtë sepse Juventus është skuade e njohur në mbar boten.

As kush nuk më ka kontaktuar, as Marotta as kush tjeter, Luis është i lumtur në Sevila, mirpo nëse ndonjë klub i madhë ofron ndonjë ofert ne jemi aty përtë diskutuar. - Ka deklaruar Agjenti Fuetes përktheu GrandeJuve.