17 janar 2011

Një ditë pushim për Skuadren

Pas një fitorje jo bindëse por e rëndësishme dhe e vlefshme kundër Barit, Luigi Del Neri ka vendosur për të dhënë lojtarëve të tij një ditë pushim.

Pas kësaj, do të fillojë përgatitjet për ndeshjen kundër Sampdoris, e cila nuk do të jetë aspak e lehtë. - Përktheu GrandeJuve