24 janar 2011

Përpak një tagjedi në Familjen Melo

Sot Felipe Melo i është drejtuar shikuesve përmes profilit të tijë në Twiter, ku ka bërë të ditur se vajza e tij për pak i ka shpëtuar vdekjes.

Ende jam me lot në sy deri sa ju shkruaj juve, vajz ime ishte pran vdekjes. Papritur ndaloi frymarrjen dhe ju shfaq ngjyra e kaltert në fytyrën e saj. Ne ishim të shqetësuar shumë, fillova ta godisja në krahra ku edhe ju rikthye frymarja, kemi shkuar menjëher në spital dhe nuk jemi dalur kurr duke e lutur Zotin për shpëtim.

Pas kontrollimit nga ana e mjekve situat e saj është përmirsuar dhe tasht ndihet shumë mirë. I falenderoj mjekët por para tyne Zotin që e shpëtoj vajzen time, për këtë jemi falenderus të Zotit që në fëtyren e saj po shofim buzëqeshje dhe që mundemi ta përqafojm.

Po ashtu i falenderoj mjekët e Juventusit që ishin pran nesh - Deklaroj Melo përktheu GrandeJuve.. Edhe neve na vjenë mirë që familjes Melo i buzëqeshi fati..