17 janar 2011

Përkrahësit priten me duartrokitje Storari

Pas rikthimit të Gigi Buffon në skuader, sic është pritur, Marco Storari ka humbur vendin e parë në formacionin baz të Juventusit, mirpo përkrahësit e tij nuk i harrojn paraqitjet e Stotrarit në porten Biankonere.

Në fillimin e pjeses së dytë në ndeshjen kunder Barit, e gjith tribuna ishte ngritur në këmbë të cilët brohoritshin emrin e Marco Storarit, dhe e duartrokitshin atë. Me të vërtet ishte e bukur që sipatizuesit në at mënyrë e falenderuan Storarin për punen dhe kontributin e dhënë qat kësaj periudhe sa ishte Buffoni i lënduar.

Storari në Juventus ka arritur ne fillim të stinorit, përta zavendësuar Buffonin e lënduar, në disa raste ishte edhe i kritikuar, mirpo mungesa e Buffonit nuk ishte vrejtur fare, pasi që Marco Storari bëri një punë të madhe. Loja e tij jau "mbylli gojen" kritikave, të cilët ishin fillimisht kundër tij.

Ai në takimin kundër Barit, meritoj duar trokitje dhe brohoritje, natyrisht që sipatisuesit e kanë vlersuar punen e bërë me fanellen bardh e zi dhe për këtë edhe e kan duartrokitur.

Gazetarët e web faqes "TUTTOJUVE" than, se tifozët në këtë rast ka vepruar në stilin e Juventusit. - Përktheu GRANDEJUVE