23 janar 2011

Pepe - kemi mundur më mirë

Simone Pepe për "Juventus Channel" ka delaruar se Juventusit shumë pak i ka munguar goli dhe ishim të pa fatë.

Kemi luajtur shumë mirë, në fund kemi mundur edhe të fitojm edhe pse ishim në një udhëtim shumë të vështirë. Fizikisht ishim të pregaditur mirë dhe loja jonë ishte e mirë. Jemi të lumtur për lojën që kemi zhvilluar mirpo ka munguar vetë rezultati sepse ne kemi udhëtuar për fitore. ata kan luajtur me zemër mirpo ne ju kemi treguar një kfalitet më të mirë dhe ishim pran fitores.

Në pyetjen e gazetarve drejtuar Pepes sa i përket pikëve të shumta të humbura në udhëtim, Pepe deklaroj: Të gjitha takimet është dashur të fitohen, mirpo nganjëher nuk është edhe e mundshme, sikurse ky takimi i sotëm, ne jemi munduar të fitojm mirpo na vjen keq që sfituam.

Edhe sot Pepe ishte i qëndrueshëm, në disa raste ka luajtur si sulmues, edhe pse nuk ishte puna e tij të luaj si sulmues, po ashtu Pepe ka ndihmuar në disa raste edhe mbrojtjen..

Ju kamë ndihmuar bashklejtarve të mi, tejneri më ka thënë të luaj mbrapa Amaurit, po ashtu t`ju ndihmoj mesfushes dhe mrojtjes..

Juventus është pran një provimit të madhë, e pret takimi i qerekfinales së Kupes së Italis kundër Romes.

Kjo është një ndeshje e rëndësishme, dëshirojm ta eliminojm Romen, mirpo duhet të luajm shumë mirë, sepse ne dëshiroj të kalojm më tutje, pas këti takimi ne do të diskutojm për Udinesen ka deklaruar Simone Pepe - përktheu GrandeJuve.