25 janar 2011

Marotta: Barzagli është përforcim i fundit

Menaxher i përgjithshëm i Juventusit, Giuseppe Marotta, ka deklaruar se Andrea Barzagli do të jetë përforcimi i fundit i Juventusit në janar.

"Transferimet e muajit janar janë të vështira për shkak se Juventus është në kërkim të lojtarëve që do të përmirësojë cilësinë e ekipit."

"Ne nuk blejnë lojtarët vetëm për të hargjuar, por unë mendoj se tani nuk ka lojtarë të rëndësishëm që janë në dispozicion për blerje."

"Barzagli? Kjo është një mundësi që u shfaq për ne dhe ai është një lojtar që do të jetë i dobishme për ne. Unë jam optimist dhe shpresoj që transferimi të kompletohet sot ka deklaruar Marotta - përktheu GrandeJuve."