04 janar 2011

Mancini: Kemi arritur marrëveshjen

Zërat e fundit thanë se 27 milion Funta do të ishin të mjaftueshme për Wolfsburgun që të nënshkruaj me Edin Dzekon dhe tani edhe Mancini i konfirmoi ato duke thënë se është arritur një marrëveshje në mes dy klubeve.
“Ne kemi arritur një marrëveshje. Ai është një lojtar i mrekullueshëm dhe e gjithë Evropa e dëshiro atë, por kemi një ndeshje të madhe kundër Arsenalit dhe rreth kësaj (qështjes së Dzekos) do të flas vetëm pas asaj ndeshje.” përfundoi Mancini.