04 janar 2011

Vjen Gila, shkon Amauri

Raportohet nga Tuttosport se Juventus dhe Fiorentina janë pajtuar për transferimin e këtyre lojtarëve.

Juventus Amauri + Cash për shërbimet e Gilardinhos. Por problemi vjen pasi që Amuari nuk do të pranoj lehtë që të largohet nga Torino.
Edhe pas raporteve se Manchester është pas Gilardinhos, raportet në Itali tregojnë se marrëveshja ëshë kryer pothuajse. Tash mbetet që Marrota ta bind Amuarin që të shkoj drejt Fiorentinas.