01 janar 2011

Macheda në Juve?

Pasi që Ferguson i dha leje Machedas që të huazohet në ndonje klub, që të luaj më shumë, raporhet nga sky sport 24 që Juventus janë afër transferimit të sulmuesit i cili luan me Italian u21. Për Machedan janë interesuar Lazio, Sampdoria dhe Juventus, por këtë të fundit kanë shancat më të mdhaja për të transferuar sulmuesin.