17 janar 2011

Luis Fabiano shumë afër Juventusit

Në një intervistë eksluzive për TuttoJuve.com, Beppe Bonetto agjenti i shumë lojtarëve në mes të cilëve Luca Cigarini dhe ish agjenti i Alberto Gilardinos tha se Fabiano është shumë afër Juves, por gjithçka varet nga Juve se a do t’a rrisë ofertën.

“Luis Fabiano vërtetë mund të kaloj në Juve. Ka shansa shumë të mira që kjo marrëveshje të mbyllet me sukses.”

“Në Sevilla nuk i pret ndonjë situatë e komplikuar, problemi i vetëm është se duhet të paguajn jo më pakë se 10 milion Euro që po kërkohen nga Spanjollët. Nëse Juve ka në plan t’a ofroj ndonjë ofertë të përafërt me këtë shumë, atëherë çdo gjë është e kryer.”