05 janar 2011

Liverpool ofertë për Amaurin

Bosi I Liverpool Roy Hodgson është duke shikuar mundësinë e trasferimit të Amaurit nga Juvetus.

Sky Italia thotë se Hodgson është fans I madh I Brazilianit me nënshtesi Italiane dhe mendon se do të ketë sukses në futbollin anglez.

Juve janë të në dijeni për interesimin e Liverpool dhe janë duke pritur që të bëjë një qasje zyrtare për të filluar bisedimet.

Bianconerët do të përfitojne nga rasti që të bisedojnë për mbrojtësin Glen Johnson që është duke u përfshirë në një ndrrim të mundshëm me Amaurin.

Shefi I Redsave Damien Comolli ka planifikuar bisedimet me homologun e tij Fabio Patrici në ditët e ardhshme.

E ardhmja e Alberto Aquilanit do të jetë pjesë e agjendës së këtyre bisedimeve, por patjetër do të diskutohet Amauri dhe Johnson.