05 janar 2011

Del Neri i thotë Juves- Më bleni yllin e Tottenham Gareth Bale

Anësori I Tottenham Gareth Bale është bërë objektivi numër 1 I trajnerit të Juventusit Gigi del Neri.

Del Neri I do anësorët e tij por vlerëson Bale si anësorin më të mirë në botë për momentin.

Trjaneri I Juves ka patur disa takime me Beppe Marottan dhe presidentin Andrea Agnelli rreth strategjisë së transfereve-dhe e ka bërë të kjart se asnjë guri nuk duhet lënë pa u lëvizur vetëm e vetëm që të transferojnë Bale në Torino.

Gazzetta dello Sport thotë se Del Neri ka një agjendë të kjartë rreth tregut të verës: Blerja e Bale.