08 janar 2011

Lëndimi i Quagliarellas

Sulmuesi i Juventusit ka lënduar gjurin e këmbës së djathtë dje në takimin e zhvilluar kunëdër Parmas, që Juventus humbi me rezultat 4-1 në shtëpi. Lëndimi nuk është aq i madh se që është menduar dje.

Quagliarrella do të kthehet nga lëndimi pas dy muajsh.

Në lidhje me këtë lëndim Del Neri tha këto fjalë:

“Quagliarella do të mundoj në takimin kundër Napolit të Dielën. Ai nuk është i depresionuar dhe nuk e ka humbur buzëqeshjen ende. Ai do të jetë mirë së shpejti.”