08 janar 2011

Lëndimi i Quagliarellas hap rrugën Maxi Lopezit

Një lëndim serioz i pësuar nga Quagliarella sotë në minutën e 5′-të të lojës, në ndeshjen kundër parmas ka merakosur liderët e Juves. Duke e parë shprehjen në fëtyrën e Quagliarellas, vërtetë tmerruese dhe bëhet fjalë për një lëndim në ligamentet e gjurit, andaj nëse lojtari nuk do të luaj edhe për në kohë Juve duhet të hidhet në merkato.
Juve ka raporte të mira me Catanian dhe një trasnferim i mundshëm i Maxi Lopez nuk përjashtohet pasi që edhe më herët Juve është interesuar për lojtarin në fjalë