03 janar 2011

Legrotagglie në Cesena

Mbrojtesi qendror i Juves Nicola Legrotagglie eshte prane largimit nga skuadra , ndersa ne ndjekje te tij perpos Kievos dhe Romes eshte vene dhe Cesena .
Legrotagglie-s kontrata i skadon me Qershor te ketij viti dhe eshte shume afer largimit pasi qe nuk gjen hapersira ne formacionin e Del Nerit .
34-Vjecari mund te kaloje Cesena e cila e ka fituar balotazhin me Romen dhe Kievon dhe pritet ti ofroje nje kontrate 2 vjecare mbrojtesit .