02 janar 2011

Juventus luan neser miqësore kunder Lucent

Sot futbollistët e Juventusit kanë zhvilluar stërvitjen e parë në 2011. Ata kanë filluar të pregaditen për ndeshjen e të Ejtës kundër Parmes ecila do të zhvillohet në Stadiumin Olimpik të Torinos me fillim nga ora 12:30.

Biankonerët në stërvitjen e parë që ka filluar nga ora 12:30, kanë stërvitur pa topa, ka qenë stërvitje atletike, stërvitja është mbajtur me dyer të mbyllura për shikuesit dhe është zhvilluar në fusha me bari artificial. Stervitja e dyte ka filluar në ora 15h.

Neser me fillim nga ora 12:30, Juventus do ta zhvilloj një miqësore me skuadren Lucent, skuader nga qyteti i Torinos ecila bon gara ne ligen Eccelanza.

Ky takim i cili do të jetë i mbyllur për tifozët do të zhvillohet në Vinovo - Përktheu Grande-Juve.Tk