02 janar 2011

Lëndim i lehtë për Iaquinten në stërvitjen e sotme

Në stërvitjen e dytë që u mbajt sot me fillim nga ora 15:00, Vicenzo Iaquinta kishte ndjerë dhimbje në muskulin e këmbës së majt dhe është detyruar që ta lëshoj stërvitjen. 

Mjekët e skuadrës kanë intervenuar menjeherë dhe i kan vendosur akull në kembë. Nesër Iaquinta do ti nënshtrohet kontrollimit mjekësor dhe atëher do të kuptohet se sa do të zgjatë lëndimi.

Sipas shikimit të parë shifet se nuk bëhet fjalë për një lëndim të rëndë dhe ai mund ti bashkohet skuadrës shumë shpejtë - Përktheu Grande-Juve.Tk