03 janar 2011

Juve , Iaquinta 20 dite OUT

Ne stervitjen e dyte te vitit 2011 dhe dhimbje koke per Del Nerin , rezultate sot treguan se sulmuesi do jete larg fushave te gjelberta per 20 dite .
Sot rezultatet treguan se sulmuesi ka pesuar zgjatje ne kofshen e tij , ne mungese te tij Del Neri ne sulm do kete ne dispozicion vetem 3 sulmues , Del Pieron , Quagliarellan , dhe Amaurin , i cili nuk eshte sherruar terresisht .