19 janar 2011

A do të deshtoj transferimi i Fabianos

Sic jemi mësuar të ndëgjojm spekulime rreth transferimeve të ndonjë futbollisti në Juventus ashtu edhe po ndodh me Luis Fabianon nga Sevila.

Është e vështirë për të përcaktuar arsyet pse, por transferimet e Juventusit po bëhen me vështërsi. Luis Fabiano është i lidhur për disa kohë me Torino. Sa i përket këti transferimi egziston vetëm një problem e ai është klubi aktual Sevila. Ata po dëshirojn vetëm ta shesin kurse Juventus po mundohet ta huazoj me mundesi blerje.

Futbollisti në web faqen personale ka deklaruar se ky transferim po shkon drejt realizimit, mirpo egzistojn disa kërkesa të vogla, por shpresj që do të përfundojn në të miren e dy skuadrave.

Mediat këtë deklarat e kan lidhur me nje kalim ne Juventus, Është e njohur se ai më parë i kishte thënë "PO" Juventusit, dhe dëshiron të kaloj në Torino.

Sa do të besoni në këto deklarata të Luis Fabianos a do të ndodh sikurse edhe me Edi Dzekon - Përktheu GrandeJuve - Pritet edhe një Lajm për Fabianon.