19 janar 2011

Moggi: Cassano i duhej Juventusit , jo Milanit

Luciano Moggi beson se Juventusi ka dështuar të transferojë njërin prej lojtarëve më të mirë që ishin të lirë në tregun e transferimeve, pasi që mendon se Milanit aspak nuk i duhej Antonio Cassano.

“Unë do ta kisha transferuar Cassanon, por në jetë ka njerëz të cilët nuk duan të rrezikojnë dhe kështu ata nuk preferojnë t’i menaxhojnë gjërat”.

“Unë jam njëri prej atyre që i pëlqen rreziqet dhe kështu do të kisha tentuar ta transferoj Cassanon”, u shpreh Moggi.