19 janar 2011

Graziano Pelle në radarin e Juventusit

Il Sussidiario - Bënë të ditur se Juventus mund ta sjell ish sulmuesin e përfaqsueses Italiane për grup moshat e reja, bëhet fjal për sulmuesin Graziano Pelle, i cili luan në kampionatin Holandes për AZ Alkmar.

Giuseppe Marotta e ka përqendruar vëmendjen kah Pelle sepse kjo është një alternativë e lirë, kurse sulmuesi i kërkuar Floro Flores ka kaluar në Genoa.

Sulmuesi shtatlart në AZ Alkmar kaloj në vitin 2007 nga Lecce për 6 milion, ai kurrë nuk arriti të justifikuar atë çmim, dhe kryesisht u ul në stol.

25-vjeqari me AZ Alkmar ka kontrat deri më 2012, mirpo klubi Holandes do ta lente të lirë nëse në adresen e tyre shkon një ofert e majme - Përktheu GrandeJuve.