24 janar 2011

Del Neri: Krasic u detyrua të largohej, sepse ishte i lodhur

Trajneri Juventus thotë se ekipi i tij e meritonte fitoren në Marassi, por ai ishte i kënaqur me një pikë. Krasic po e paguan qmimin sepse nuk po ka pushim, mbeti pa frymë që e detyroj Del Nerin ta largoj nga fusha përta zavendësuar me Del Pieron.

Krasic nuk kishte pushim, ka luajtur që nga Kampionati Botror, dhe tashmë po e paguan cekun e lodhjes, ne këto e kemi pritur dhe jemi detyruar ta pushojm ka deklaruar trejneri Del Neri.

Nuk kan arritur ti sjellin tri pikët e plota nga Genoa?

Ne ikishim rastet për të shenuar na vjen keq që nuk e bëm atë, mirpo po e fitojm formen e duhur ishte një ndeshje më e bukur se sa ato të kaluarat dhe jemi optimist për ndeshjet e ardhshme ka deklaruar Del Neri.

Amauri ka harruar kur ka shenuar Gol?

Ai është sulmuesi i vetëm që e kemi për momentin, mirë po punon nuk di cka t`ju them më shumë - deklaroj Del Neri përktheu GrandeJuve.