05 janar 2011

Juventus & Liverpool arrinjë marrëveshje

Tuttosport raporton se drejtuesit e Juves dhe të Liverpoolit kanë qenë në një darkë dhe kanë diskutuar cështjet e transfereve dhe bashkpunimeve mes dy klubeve. Ata kanë diskutuar rreth kompletimit të transferit të Aquilanit në verë, gjithashtu dhe transferimit të mundshëm të Amaurit drejt Anglisë pasi që ky i fundit nuk pranoj të transferohet në Fiorentina.
Drejtuesit e klubeve gjithashtu diskutuan rreth transferimit të mbrojtësit të Liverpool Daniel Agger.